EL BLOC JOVE DE L’HORTA SUD ALERTA DE LA FALTA DE SEGURETAT EN ELS ACTES DE BOUS AL CARRER

15 08 2008

Des de la formació juvenil nacionalista alerten de la falta de responsabilitats dels ajuntaments i cossos de seguretat i Protecció Civil davant els actes de bous al carrer que es celebren arreu de la comarca. Aquesta falta de seguretat fa que xiquets menors de 16 anys puguen entrar als recorreguts i consumir begudes alcohòliques, o el consum de substàncies estupefacients, sense que se’ls haja de demanar cap tipus de documentació.

Segons Àngel Pérez, Secretari Comarcal en funcions, “sols hi ha que vore l’advertència del llibre de festes de Silla on es pot llegir que serà responsabilitat dels pares si als menors de 16 anys els passa alguna cosa. Així doncs, veiem com des de la pròpia administració pública no volen cap responsabilitat de cap tipus a l’hora de portar a terme esdeveniments taurins ni del que es consumisca al seu recorregut o a les places de bous portàtils.”

Des del BLOC JOVE de l’horta Sud demanem la involucració dels cossos de seguretat i dels ajuntaments a l’hora de que es faça complir la normativa vigent. La responsabilitat en l’educació dels i les joves es cosa de tots i totes.


Accions

Information