NOMDEDÉU: “LA NOSTRA COALICIÓ DEFENSA UN MODEL DE COMERÇ URBÀ QUE PERMET CREAR RIQUESA I OCUPACIÓ”

18 05 2009

El cap de llista del BLOC-Coalició per Europa diu que “volem potenciar a Europa el model de ciutat mediterrània, dinàmica i convivencial, vertebrada a l’entorn del comerç

El cap de llista del BLOC-Coalició per Europa, Enric Nomdedéu, ha declarat que “Europa és una realitat en canvi constant en un món globalitzat, i s’ha d’enfrontar a nous reptes: la mundialització de l’economia, l’evolució demogràfica, el canvi climàtic, l’abastiment d’energía i fins i tot les noves amenaces per a la seguretat. I els estats membres no estan en condicions d’afrontar en solitari tots aquests nous reptes. Només l’esforç col.lectiu a escala europea permetrà fer-ho. Per tal d’assolir-ho, Europa s’ha de modernitzar. Calen instruments eficaços i coherents, adaptats no només al funcionament d’una Unió que s’ha ampliat de 15 a 27 membres, sinó també a les ràpides transformacions del món actual. Davant de la crisi actual, calen actuacions decidides i innovadores que donen resposta a la situació, que siguen útils per a crear riquesa i repartir-la solidàriament, i que alhora fomenten la creació d’ocupació en una Europa que hauria d’eixir enfortida de la crisi”.

Nomdedéu ha assegurat que “front a les polítiques de l’especulació i el “pelotazo”, a què ens tenen massa acostumats el PP i el PSOE, en el BLOC i en el conjunt de la Coalició per Europa donem un decidit suport a l’economia productiva, com a font de generació de riquesa i ocupació, i a totes aquelles mesures que incidisquen en el dinamisme de les empreses. Apostem pel model de comerç urbà de petita i mitjana empresa, que permet preservar un model de creació de riquesa i ocupació com a exponent de la iniciativa i del caràcter emprenedor del nostre país. I, justament per això, volem potenciar a Europa els valors del model de la ciutat mediterrània, dinàmica i convivencial, vertebrada a l’entorn del comerç. Per això apostem per l’adopció de mesures en el si de la Unió que potencien la creació i desenvolupament d’empreses innovadores”

Nomdedéu ha assegurat que “cal tindre també en compte el model de comerç urbà de proximitat, com a model de font de redistribució de la renda i de creació i manteniment de treball autònom, tan important al nostre país, i tan maltractat per les successives administracions espanyoles. El nostre objectiu és contribuir a fer que Europa, i per tant el País Valencià dins d’ella, siga capaç d’un creixement econòmic durador i sostenible, acompanyat d’una millora quantitativa i qualitativa de l’ocupació i d’una major cohesió social.


Accions

Informació
%d bloggers like this: