EL BLOC DE CATARROJA DENUNCIA QUE EL PP MARGINA ALS ALUMNES QUE ESTUDIEN EN VALENCIÀ DEL MUNICIPI

15 05 2009

L’alcalde de Catarroja ha anunciat públicament que no dóna suport la trobada d’escoles en valencià que se celebrarà aquest dissabte a Alcàsser. Acte que si que dóna suport, en canvi, l’alcaldessa d’Alcàsser, Remedios Avia, del seu mateix partit.

El regidor del Bloc de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcalde de Catarroja que actue com alcalde de tots i no margine, amb els seus actes, a un sector de la societat que està per la normalització i l’ús de la nostra llengua.

El PP i en concret l’alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, ha mostrat, una vegada més, el rebuig que té cap al valencià en una acte públic. En aquesta ocasió va anar en el ple ordinari del mes d’abril celebrat el passat 7 de maig.

Segons Monzó, no és la primera vegada que el primer edil de Catarroja demostra públicament el seu rebuig personal cap a tots aquells que, dia a dia, treballen per normalitzar l’ús del valencià en la societat. En els últims anys el Bloc ha denunciat al Síndic de greuges l’actitud del PP de Catarroja davant la negativa de publicar tota la documentació en les dues llengües oficials del municipi.

Per al Bloc, els quals aposten pel valencià tenen el mateix dret que els clubs esportius, les associacions juvenils, culturals, religioses, etc. És per això que entenem que aquesta negativa publica suposa una marginació intencionada i un greuge comparatiu.


Accions

Informació
%d bloggers like this: