EL BLOC DE CATARROJA PROPOSA A CAMPS QUE VISITE ELS CENTRES ESCOLARS I SANITARIS

12 05 2009

Monzó considera lògic el cabreig que molts ciutadans de Catarroja tenen contra el govern autonòmic i el central. Catarroja no té els serveis sanitaris, educatius ni els serveis socials que li corresponen a una ciutat de quasi 30.000 habitants.

El regidor del Bloc en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat al president de la Generalitat, Francisco Camps, que la pròxima vegada que visite la nostra ciutat siga per a recórrer els centres educatius, especialment els barracots en els quals es troben estudiant dos centres al complet d’educació infantil i primària, el col•legi Joan XXIII i el número 5. A aquests barracots cal afegir les deficitàries instal•lacions d’altres dos centres de la localitat; el Jaume I i el Bertomeu Llorens que estan a l’espera de millores i ampliacions.

El Bloc considera que entén el lògic empipament dels ciutadans de Catarroja amb el govern central i autonòmic. Duem temps exigint millores imprescindibles en matèria sanitària, social i educativa. Falten mèdics, els serveis sanitaris bàsics estan costant diners a tots els ciutadans de Catarroja perquè Francisco Camps i el seu govern no han fet els deures. En matèria educativa tenim dos centres al complet en barracots, un en expectatives i dos més amb deficiències en les infraestructures, hem estat anys esperant la farmàcia de guàrdia, així com un auditori en condicions que s’està demorant anys i anys. Una situació que des del Bloc podem qualificar de tercermundista i indigna per a una ciutat com Catarroja.

Així mateix el Bloc també ha demanat en reiterades ocasions un esforç del govern central a millorar la seguretat ciutadana, les infraestructures de comunicació i l’estació de RENFE, actualment gestionada per Adif, empresa que depèn del Ministeri de Foment.


Accions

Informació
%d bloggers like this: