22 04 2009

El Bloc de Picassent va donar el tret d’eixida la setmana passada a la nostra campanya “Coneix el País amb el Bloc de Picassent”, amb una escapada amb bici fins a La Torre Espioca. Aquest monument va ser construït pels musulmans en el segle XI, formava part del sistema defensiu de l’horta de València i protegia els accessos a la ciutat. Existeixen referències escrites sobre aquesta torre en el Llibre del Feyts (1233) i en el Llibre del Repartiment (1238) de Jaume I. Actualment és el patrimoni històric més important que conserva Picassent. De la mà de l’autor del llibre “PICASSENT EN BICI. Ecorutes pel terme” Toni Clavijo els visitants s’endinsaren en les meravelles del terme de Picassent i de la Torre Espioca.

La propera escapada del Bloc de Picassent serà el 26 d’Abril a la Valldigna on es farà una interessant ruta per un dels territoris més històrics i interessants del País Valencià. En ple cor de La Safor, la primera visita serà a Simat per conèixer el seu emblemàtic monestir. L’ eixida és completarà amb una interessant visita gastronòmica per a dinar i un recorregut per alguns dels paratges naturals més cridaners de la comarca, com hom són les fonts naturals d’aigua.

Propera eixida

EIXIDA A LA VALLDIGNA

Diumenge 26 d’Abril, el BLOC de Picassent anem a veure la Valldgina. Visitarem el monestir, les fonts d’aigua i dinarem a Barx, per on passejarem després per la Drova. Recordeu que el preu és de 15 euros per persona, inclou bus i dinar. Les places són limitades, així que confirmeu per mail o mòbil l’assistència.

Eixida: 09:30 a l’Ajuntament.

comunicacio@blocpicassent.com


Accions

Informació
%d bloggers like this: