EL BLOC DE TORRENT ACUSA A CATALÀ D’ENGANYAR A LA CIUTADANIA AMB LA PROPOSTA DE LA UNIVERSITAT CATÒLICA

5 02 2009

El portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Torrent ha acusat hui a l’alcadessa de Torrent “d’enganyar als ciutadans amb la seua proposta de convertir a Torrent en una ciutat universitària. La proposta del PP és regalar a una empresa privada que vol fer negoci, revestida de fundació, una part del patrimoni municipal”. Beguer ha preguntat si “és normal que entitats com La Unió Musical o el Círculo Católico s’hagen d’hipotecar per tindre una seu social i que a la Universitat Catòlica se li regale un solar de 5.000 metres quadrats”. I ha afegit que “l’alcaldessa sap perfectament que per a ingressar en eixa futura facultat els alumnes hauran de pagar molts milers d’euros anuals i que les places s’assignen en funció de criteris privats i sense igualtat d’oportunitats. Tot al contrari del que passa amb les associacions de Torrent a les quals els ha llevat les subvencions per a organitzar-se”.

Beguer considera que “l’Alcaldessa de Torrent ens torna a demostrar que la seua prioritat no és treballar pel benestar dels torrentins sinó regalar el patrimoni municipal als seus amics, als qui pensen com ella i li ajuden a fer carrera política dins del PP”. I per aixó considera que “el regal del solar que li fa a una institució privada s’ha de situar en este context i no en un altre que pretén dissimular i presentar una altra realitat.”

El regidor nacionalista explica que “es inadmissible que les gavines del PP sobrevolen per damunt de Torrent per emportar-se el benefici i no aportar riquesa. En el cas de les viviendes de VPO, quan hi ha perill de no guanyar diners, les gavines canvien les qualificacions provisionals i qui tindrà que posar les pèrdues serà l’Ajuntament de Torrent. Ara ho tenim regalant els solar per a la Universitat Catòlica i el remat serà la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana”.

Per acabar ha recordat “que el PP no ha fet cap inversió pública a Torrent. Ha convertit a la nostra població en una colònia on la governadora facilita el negoci mitjançant la privatització dels serveis i l’aprofitament del nostres recursos públics. Han convertit Torrent en un lloc on fer negoci amb total impunitat”. I ha acusat a Català “de perseguir als qui generen riquesa, als empresaris torrentins, amb pujades espectaculars de la contribució i amb inspeccions tributàries mentre per als amics són tot facilitats”

El BLOC ha anunciat que se sumarà a totes les protestes “que la societat civil organitze per denunciar un model educatiu basat en la desigualtat d’oportunitats i que no té caràcter social en el sentit que ho entenem nosaltres”.


Accions

Informació
%d bloggers like this: