EL BLOC DE CATARROJA DENUNCIA QUE LA FONT DE LA PLAÇA DE LA LLOTGETA DU MESOS TRENCADA SENSE QUE ES REPARE

5 02 2009

El Bloc alerta que existeix una deixadesa alarmant en el manteniment de les vies públiques i que hi ha fanals, bol•lards, senyalitzacions i calçades en mal estat dónes de fa anys

El regidor del Bloc, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual alcalde en multitud d’ocasions que es reparen els imperfectes que existeixen en la via pública del municipi sense que l’alcalde haja fet gens referent a això.

El Bloc de Catarroja a través del seu portaveu en l’ajuntament, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern que aclarisca quan pensa arreglar la font emblemàtica situada en la plaça de la llotgeta, en ple casc històric de la ciutat. Segons Monzó, la deixadesa de l’actual equip de govern està fent possible que cuses tan insignificants com és canviar una bombeta d’un fanal, posar un senyal de tràfic o reparar un bol•lard puga demorar-se mesos i fins i tot anys. Monzó ha afirmat que en nombroses ocasions hem demanat al primer edil que rectifique aquestes anomalies de la via pública, que en alguns casos poden provocar accidents o ensopegades innecessàries, com és el cas dels bol•lards trencats o les incorrectes senyalitzacions.


Accions

Informació
%d bloggers like this: