EL BLOC DE CATARROJA DEMANA LA MILLORA DE LA IL·LUMINACIÓ I A MÉS LA SENYALITZACIÓ DE LES AVINGUDES PRINCIPALS DEL MUNICIPI

22 01 2009

Monzó assegura que en la principal avinguda de la població, el camí real, no s’ha tingut en compte el creixement dels arbres. Hi ha zones on tot just existeix visibilitat i això provoca major inseguretat als ciutadans.

El regidor del Bloc en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern que augmente la il•luminació existent en les principals avingudes de la població, especialment en l’avinguda Camí Real, la carretera principal del municipi, així com en l’avinguda Jaume I. Segons el Bloc, la visibilitat que tenen alguns carrers i avingudes és totalment insuficient. Aquest fet perjudica tant als vianants com als vehicles que tenen major possibilitat de tenir algun accident davant la falta notable de visibilitat. Monzó també ha advertit a l’actual equip de govern de la deficient senyalització que tenen els passos per a vianants, en alguns casos passen totalment desapercebuts per als conductors.

Monzó ha recordat que l’actual equip de govern ha de vetllar per la seguretat dels seus ciutadans i una manera d’evitar accidents és augmentant la il•luminació i millorant la senyalització. Monzó ha posat com exemple altres municipis de l’Horta com Massanassa o Alfafar que han il•luminat les principals vies urbanes i han senyalitzat correctament els passos de vianants, especialment els quals es troben a l’eixida de centres docents, com és el cas de la localitat d’Alfafar.


Accions

Informació
%d bloggers like this: