BLOC de Catarroja proposa mesures per recuperar el barri de Les Barreques i exigeix al govern municipal explicacions sobre l’estat de la piscina del barri

21 01 2009

EL BLOC PROPOSA MESURS CONCRETES PER RECUPERAR EL BARRI DE LES BARRAQUES

El PP només ha plantejat la bonificació en les llicències d’obres en els últims anys però no ha fet absolutament res per a evitar l’èxode massiu de la població i de l’activitat comercial. Monzó demana a l’actual equip de govern que explique que mesures proposen per a recuperar un barri que ha estat marginat en les últimes dècades. El Bloc acusa a l’actual equip de govern de no tenir iniciatives.

El regidor del Bloc de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern en l’ajuntament de Catarroja que explique que mesures van a prendre en la present legislatura per a recuperar el barri històric de la ciutat, el barri de les Barraca. Segons Monzó, “encara no hem escoltat de l’equip de govern que propostes tenen per a reactivar el comerç en la zona, així com les mesures que plantegen per a millorar el tràfic, l’aparcament, els accessos, etc”.

El Bloc ha volgut avançar-se a l’equip de govern i ha presentat una sèrie de mesures urgents per a millorar l’activitat comercial en la zona que passa per donar incentius i ajudes als comerciants que desitgen instal•lar el seu comerç en el barri, reactivar l’activitat del mercat municipal, obrir la ronda aquest perquè existisca un accés de connexió lliure entre el barri del Xarco i el nucli antic, exigir a RENFE el soterrament de la vies dónes de Silla fins a València.

El Bloc entén que un barri sense serveis és un barri que està abocat al fracàs i a l’èxode massiu, la responsabilitat de l’equip de govern és elaborar un projecte que tinga aquest objectiu. El Bloc també proposa que existisca un pla de protecció l’empedrat dels carrers, així com la renovació del mobiliari urbà i la millora substancial de les zones verdes i esportives.

EL BLOC DEMANA EXPLICACIONS AL GOVERN MUNICIPAL SOBRE L’ESTAT DE LA PISCINA COBERTA DEL BARRI DE LES BARRAQUES

Alguns usuaris afirmen que duen setmanes que no tenen aigua calenta i que existeix molta brutícia en les instal·lacions.

El portaveu del Bloc en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, demanarà explicacions en el pròxim ple municipal a l’actual equip de govern (PP-UV) sobre l’estat de la piscina coberta del municipi, situada en el barri de les Barraques.

Segons la informació que disposa el Bloc, la piscina duu un manteniment deficient i els usuaris s’estan veient afectats. Segons han denunciat diversos usuaris, en les últimes setmanes hi ha hagut problemes amb l’aigua calenta i les instal•lacions no estan netes.

Monzó entén que l’últim responsable de la bona gestió de les instal•lacions esportives és l’actual equip de govern i que “per eixe motiu anem a exigir explicacions i que ens diguen que mesures van a prendre des de l’equip de govern perquè no es repetisquen aquestes irregularitats”. El Bloc exigeix llum taquígrafs en la gestió de les empreses que tenen concessions i que si ve al cas es depuren responsabilitats.


Accions

Informació
%d bloggers like this: