EL BLOC DE PAIPORTA DEMANA LA IMMEDIATA EXECUCIÓ DE LA SENTÈNCIA RETORNANT A LA REGIDORA ISABEL MARTÍN COM A PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL EU-BLOC

9 01 2009

El Bloc de Paiporta espera que l’Ajuntament acomplisca la sentència i tornem a la situació original, que s’anule la resolució de Ple en la qual s’assignava al grup No Adscrits a la regidora Isabel Martín.

Com és públic el Bloc de Paiporta ha mostrat la seua disconformitat amb les iniciatives d’EU i del PP que governa a l’Ajuntament de Paiporta i ha mostrat el seu recolzament a la regidora Isabel Martin.

El Bloc de Paiporta demana la immediata execució de la sentencia i espera que el proper Ple de l’Ajuntament de Paiporta previst per al dia 30 de desembre tinga en el seu ordre del dia la restitució d’Isabel Martin com a portaveu del grup municipal EU-Bloc.

Així mateix li demana al senyor Ibor responsabilitats polítiques per les seues decisions que ara la Justícia ha declarat il·legals. Cal recordar que lluny de mantindre’s al marge, el PP de Paiporta es va posicionar al costat del senyor Pardo cosa que dona a entendre l’existència d’un pacte no escrit per apartar a Isabel Martin i al Bloc de Paiporta de la vida política.

El Bloc de Paiporta espera del senyor Pasqual Pardo la rectificació pública i per escrit de totes les declaracions malintencionades respecte a Isabel Martin i al Bloc de Paiporta i espera que la seua coherència política de la que presumeix l’obligue a dimitir el seu càrrec de regidor de l’Ajuntament de Paiporta. El Bloc de Paiporta li reclama a EU que obligue a Pardo a rectificar la seua política de servilisme al PP pels favors que ara la Justícia ha declarat il·legals.

El Bloc de Paiporta valora molt positivament la sentència judicial per la que la que s’insta a l’Ajuntament a retornar-li a la regidora de Compromís Isabel Martín la funció portaveu del grup municipal EU-BLOC i a anular la decisió per la qual incomprensiblement l’alcalde Vicente Ibor s’atribuïa potestat per a decidir sobre allò que afecta a un grup municipal que no és el seu.

El Bloc de Paiporta lamenta que s’haja tingut que aplegar a este extrem i és pregunta si Vicente Ibor se seguirà alineant amb la il·legalitat que representa la decisió que en el seu moment va pendre o farà cas a la justícia (recordem que és advocat de professió)

Per altra banda el BLOC també insta a EU a acatar la sentència i a no intentar usurpar de forma amoral allò que tant una ampla majoria dels integrants de la llista de Compromís per Paiporta, com ara la justícia recolzen.

Felicitem per tant a Isabel Martín com a legítima portaveu de Compromís i pel magnífic treball que dia a dia fa per millorar la vida dels paiportins, amb una labor incansable.

Sentència Judicial


Accions

Informació
%d bloggers like this: