BLOC de Silla – PSOE i transfuguisme (article d’opinió)

11 12 2008

Baixauli ha lligat el seu futur polític al del trànsfuga Alfonso Machancoses, ja no hi ha volta enrere. Seran els jutjes els qui diran si la situació de Silla és legal o no, i ho faran amb totes les conseqüències. Si diuen que és legal, s’obrirà la Caixa de Pandora per a què qualsevol aprofitat de la política puga canviar de xaqueta a voluntat i aprofitar-se’n dels vots ben intencionats dels electors que el votaren, i tot perquè els dos grans partits no tenen cap voluntat d’acabar amb el càncer dels transfuguisme. Si fem un repàs als casos més cridaners s’aprecia que quan no és el PP, és el PSOE qui són víctimes o beneficiaris d’aquestes fosques operacions. A Catarroja és el PP qui s’aprofita d’un trànsfuga del PSOE, com a Dénia, a Silla és al revés, el PSOE s’aprofita d’un trànsfuga del PP.

Sempre són els mateixos i és que quan u decideix viure única i exclusivament de la política, i com que no té conseqüències penals, és capaç de fer qualsevol cosa per a que no li lleven el mos. Baixauli en la seua carrera política ja porta dos casos de transfuguisme és tot un campió de la immoralitat, Felisa Benítez, que la va comprar d’Esquerra Unida, i ara Alfonso Machancoses, que l’ha comprat de la dreta. Igual li té carn que peix el que vol és manar com siga i al preu que siga, amb vots comprats amb diners públics de la dreta o de l’esquerra. El que és important és que no et toquen la cadira, i més encara el jornal de torero que s’adjudicat ell, els regidors que li fan les palmes, i el Club dels 50,000 una sèrie d’amics col.locats a dit per Baixauli que han pres l’Ajuntament a l’asalt per a estupor de la resta de treballadors del Ajuntament que veuen com fas el que diu Baixauli o passes a ser prescindible.

La decisió està presa no hi ha volta enrere, si cau Machancoses cau Baixauli. Mentre i mentres si hi ha que mentir es menteix i avant. Primer ens varen dir que tenien un dossier amb proves de que s’anava a fer una moció de censura, on està el dossier Baixauli? El poble vol vore’l, ha hipotecat la seua paraula i la seua credibilitat personal a un dossier que no té. Després Machancoses animat per Baixauli va voler tirar merda al damunt del Bloc dient que nosaltres voliem pactar i que ell s’ens va avançar. S’ha fet de la mentida una professió, i dels mentiders uns professionals molt ben pagats. Quin exemple per a joves i ciutadans que estan passant dificultats per arribar a fi de mes. Quin és el missatge que vol donar Baixauli? Menteix i voras que bé et va? Som la resta de la societat qui no hem de permetre que persones sense escrúpols, mentiders i vividors s’apoderen del destí del nostre poble, i ho hem de fer cada 4 anys votant però també tots els dies fent-los saber el nostre descontent i desaprovació. Si els veus els ho dius: Que s’en vagen!


Accions

Informació
%d bloggers like this: