EL BLOC DE CATARROJA DENUNCIA QUE CATARRODA ÉS UN PROJECTE ABOCAT AL FRACÀS ABSOLUT PER DESÍDIA DE L’ACTUAL EQUIP DE GOVERN

4 12 2008

El Bloc planteja la necessitat de crear un carril bici que connecte el nucli urbà amb el Parc Natural de l’Albufera. Monzó denuncia que els barris no estan intercomunicats i que l’actual equip de govern s’ha negat a construir un carril bici que connecte el nucli urbà amb el Port de Catarroja.

El regidor del Bloc, Jesús Monzó, denuncia que per a l’equip de govern el transport ecològic no és una prioritat. EL Pla d’Actuació Municipal (PAM) no contempla la construcció de més “carril bici” en els pròxims anys i els usuaris es donen de baixa davant la impossibilitat de poder circular amb seguretat pel municipi.

Les dades no enganyen. Un any després de la posada en funcionament de Catarroda, el servei de préstec de bicicletes de l’Ajuntament de Catarroja, podem dir que el que va dir el Bloc en el seu dia, s’ha acomplit finalment. El projecte, tot i que és interessant, va nàixer amb moltíssimes deficiències, especialment en infraestructures, i amb una nul•la voluntat política.

El PP ha volgut implantar un projecte sense haver construït carrils bici i, el que és pitjor encara, sense cap intenció de construir-ne en un futur. Prova d’això és que entre les prioritats de l’actual equip de govern per als pròxims anys (podeu observar el PAM) no podem veure cap referència al foment del transport ecològic en Catarroja i, menys encara propostes de construcció.

Amb eixa manera d’actuar, amb el desinterès de l’actual equip de govern, entenem que haja estàs un autèntic fracàs el Catarroda, un projecte que no ha arribat a tindre més de 50 usuaris i que en els darrers mesos, segons hem pogut comprovar en la resolució d’alcaldia 2462/2008 ha tingut ja diverses baixes… És evident que el més important era vendre fum i fer-se la foto, una qüestió de màrqueting polític que la dreta sap utilitzar a la perfecció.


Accions

Informació
A %d bloguers els agrada això: