El BLOC JOVE de l’Horta Sud felicita a Vicent Sánchez com a nou Secretari General del BLOC JOVE

2 12 2008

El passat 30 de Novembre es va celebrar a la Ciutat de València l’Assemblea Nacional del BLOC JOVE (màxim òrgan de decissió entre congresos) on va ser triat com a nou Secretari General de l’organització Vicent Sánchez. Des del BLOC JOVE de l’Horta Sud, volem felicitar al nostre company del col·lectiu de Silla per a la seua elecció i sabem que farà una molt bona tasca al capdavant de l’organització a nivell nacional.

Vicent Sánchez, té 24 anys i ha participat en l’òrgan executiu del BLOC JOVE des de fa quatre. Començà aleshores com a Secretari de Campanyes i va desenvolupar aquestes tasques fins que va resultar elegit Secretari d’Organització en 2005. A més, ha compatibilitzat aquestes responsabilitats polítiques amb la participació en altres moviments socials i amb una vida universitària ben activa, ja que va ser representant d’estudiants al Claustre de la Universitat de València durant quatre cursos consecutius, i participà en diferents moviments com el Voluntariat Lingüístic o les primeres reivindicacions contra el Procés Bolonya.

L’Assemblea Nacional també va aprovar ahir els consegüents canvis en l’organigrama del BLOC JOVE. Per a la vacant en la Secretaria d’Organització, la militància va ratificar l’elecció de Jordi Aura, militant del Col·lectiu de Castelló de la Plana i destacat membre del moviment nacionalista a les Comarques del Nord.

A més, la militància assistent al màxim òrgan de decisió entre Congressos va voler mostrar la seua gratitud i reconeixement cap a l’anterior Secretari General, Pere Fuset, pel seu treball realitzat, la seua aportació al conjunt de l’organització i la valentia exemplar disposada en la decisió de dimitir. Pel que fa als canvis esdevinguts, les veus de l’Assemblea Nacional destacaren la nova oportunitat que representen per tal de reorganitzar el treball executiu i marcar un punt d’inflexió en la proposta de polítiques de joventut i per fer arribar a la societat valenciana els missatges de la joventut valencianistes d’esquerres i ecologista.


Accions

Informació
%d bloggers like this: