El BLOC d’Alaquàs assegura que el pressupostos de le Generalitat Valenciana castiguen a la localitat

2 12 2008

Vicent Forment: “El govern del PP de Francisco Camps no destina ni un euro per a inversions al nostre poble”

El Bloc Nacionalista Valencià d’Alaquàs, acusa a la Generalitat de discriminar a Alaquàs en els pressupostos de 2009, afavorint als ciutats governades pel Partit Popular. Per això, presentaren en els Corts Valencianes diverses esmenes sol•licitant entre altres coses la construcció d‘un Centre d’Especialitats, la construcció del segon centre de Salut o la remodelació de l’Avinguda del País Valencià.

El secretari local del Bloc Nacionalista Valencià d’Alaquàs, Vicent Forment, ha qualificat els pressupostos de la Generalitat per al 2009 de ‘deficitaris i regressius’, afirmant que el 86% dels mateixos és destinaren als despeses de funcionament de’l administració. A més, ha assegurat que els xifres reflectixen l’abandó que patix Alaquàs, com a conseqüència de la política ‘d’amiguisme’ cap als ciutats governades pel Partit Popular. A aquest respecte, considera indignant que moltes actuacions hagen de córrer per compte dels arques municipals. Per això, a instàncies del col•lectiu local del Bloc d’Alaquàs, els diputats del Bloc en els Corts Valencianes, presentaràn diferents esmenes als pressupostos.

El Secretari local de les formació valencianista, Vicent Forment ha lamentat que una vegada més els veïns i els veïnes d’Alaquàs tinguem que patir la incompetència del nostre alcalde, mes preocupat en preparar el congressos provincials del PSPV-PSOE que en visitar les Conselleries per reclamar allò que ens pertoca


Accions

Informació




%d bloggers like this: