BLOC de Silla – A gastar com si els regalaren (article d’opinió)

19 11 2008

L’Alcalde i el seu govern continuen gastant com si els regalaren els diners. L’última que ens ha regalat un equip de govern que ha perdut tot sentit de la mesura és una Agència de l’Habitatge que d’entranda ens va a costar el jornal d’un nou arquitecte, l’acondicionament d’un baix fora de l’ajuntament, i el lloguer de l’esmentat baix al Passatge Rex. De moment ja porten gastats al voltant de 12,000 Euros condicionant el baix, 2 milions de les antigues pessetes, el lloguer de 700 Euros el més i el jornal de l’arquitecte que s’apunta al Club dels 50000 Euros, com ja es coneix a tota una sèrie de privilegiats que Baixauli ha anat colocant sense el més mínim pudor amb la cabotada de la resta de membres del govern.

I qué fara l’agència de l’habitatge? Doncs en principi poc, perquè amb l’acutal crisi inmobiliaria i financera no creiem que siga el moment polític ni econòmic ideal per a mampendre iniciatives d’aquest tipus ni per a malbaratar recursos municipals en un xiringuito que d’entrada ja es monta fora dels edificis públics com si d’una inmobiliaria privada es tractara. Hi ha alguna cosa que amagar que s’ha de treure l’Agència fora de les dependències municipals?

Des del Bloc reclamem un política de vivenda que done solució a les més de 1000 vivendes desocupades que hi ha al poble abans de continuar construint de manera indiscriminada. Pensem que amb l’actual equip de técnics hi ha més que suficient i critiquem la manca de sensibilitat per part del PSOE a l’hora de balafiar recursos públics com si no foren de ningú. De fet Baixauli es banaglòria ,d’haver fet 436 vivendes HPO quan va ser alcalde, si ho va fer sense l’Agència de l’Habitatge per a què necessita ara gastar diners en l’Agència per a fer-ne 512? es evident la contradicció i la poca vergonya amb la que es malgasten els diners públics. És l’hora de canviar les polítiques d’aquest poble per altres que donen solucions imaginatives i sostenibles, siguen austeres i milloren la qüalitat de vida dels nostres ciutadans sense que ens costen un ull de la cara.


Accions

Informació
%d bloggers like this: