BLOC de Catarroja – L’ALCALDE DE CATARROJA CONTESTA AL BLOC QUE NO CONSTRUIRÀ FINALMENT EL PÀRQUING DE LA PLAÇA DE LA REGIÓ

4 11 2008

L’alcalde, Francisco Chirivella, fa referència a problemes tècnic econòmics però Monzó assegura que el PP ha intentat enganyar a la població en el seu programa electoral en anunciar la construcció d’un pàrquing i la reforma de la Plaça de la Regió.

El Bloc de Catarroja demana a l’alcalde de la localitat que explique als veïns perquè fa un any, coincidint amb la campanya electoral, aquest projecte era viable i ara, un any després, no ho és.
L’alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, ha admès al Bloc mitjançant la contestació a una pregunta formulada el passat mes de juliol pel seu grup municipal que finalment no es construirà el pàrquing de la Plaça de la Regió perquè no ix la viabilitat tècnic econòmica. D’esta manera, el primer edil de la localitat, descarta la realització d’un projecte que havia anunciat a so de bombo i platerets durant la campanya electoral.
El Bloc ha demanat a l’alcalde del municipi que li ensenye els informes on es descarta la viabilitat i ha demanat a Chirivella que aclarisca als veïns perquè fa uns mesos el projecte formava part del seu programa electoral i mesos després descarta qualsevol actuació en la zona. El Bloc exigeix a l’actual equip de govern que aclarisca la seua postura i es deixe de vendre fum a la població. Monzó considera que amb o sense pàrquing, la Plaça de la Regió necessita una reforma urgent que millore la qualitat de vida dels veïns de la zona.


Accions

Informació
%d bloggers like this: