EL BLOC JOVE DE L’HORTA SUD RECLAMA UN PLA INTEGRAL DE JOVENTUT PER A LA COMARCA

20 10 2008

Des de la formació juvenil valencianista reclamen un PLA INTEGRAL DE LA JOVENTUT per a la comarca per tal de posar fi a les necessitats dels i les joves. Temes com la vivenda, l’ocupació, transport públic, ajudes… estan abandonades des de l’àmbit comarcal en una xarxa que no rep cap suport de la Mancomunitat. Sols que en viatges, formació i oci a través de la seua fundació, però sense entrar en les qüestions importants per als joves de la comarca.

“En aquests moments i donada la virtualitat de la Mancomunitat de l’Horta Sud, se’n adonem que els i les joves de la comarca són un dels sectors més abandonats de la política. Demostrant una vegada més que a nivell comarcal no es vol fer res per la joventut pels temes que vertaderament ens importen i impliquen”, declaren des de la formació juvenil.

Per aquest motiu reclamen un PLA INTEGRAL DE JOVENTUT per tal de que els polítics que estan a la Mancomunitat i els joves elaboren democràticament, accions per tal de solucionar els problemes que “ens afecten més directament i que podrien tindre alguna solució si hi ha una col·laboració mútua i es decideixen fer les coses bé. No com sempre que es queden amb bones intencions i després no hi ha recursos pe a executar-les, com ja ha passat a nivell autòcton”.


Accions

Informació
%d bloggers like this: