BLOC de Catarroja – InfoBLOC n. 210

15 10 2008

El BLOC denuncia que veïns de Catarroja duen diversos mesos esperant el servei de teleassistència

El Bloc de Catarroja ha denunciat que existeixen veïns de la localitat esperant diver­sos mesos que se li concedisca el servei de teleassistència  que gestiona el departa­ment de Benestar Social i que, finalment, ha de concedir la Conselleria de Benestar Social o la Diputació de València.

El Bloc ha exigit que l’equip de govern assumisca la seua responsabilitat i garantisca a tots els veïns de la localitat tots els serveis sense cap tipus de demora. Monzó as­segura que si no hi ha una resposta ràpida per part de l’actual equip de govern, el seu grup presentarà una queixa formal davant el Síndic de Greuges.

Monzó assegura que els veïns de la localitat, una vegada més, poden constatar que entre les prioritats del PP no està els serveis socials ni l’educació pública, pilars fo­namentals per a l’estat de benestar. Resulta increïble, matisa l’edil del Bloc, com­provar com no existeix cap partida pressupostària per a atendre aquest tipus de si­tuacions. Si no les assumeix el govern ni la Generalitat, les hauríem d’assumir els municipis però no podem deixar als nostres veïns desemparats. Cal recordar que tampoc existeixen cap tipus d’ajuda per a les persones que esperen una resolució sobre el Bo-residència, espera que no és retroactiva i que en alguns casos arriba a l’any.


Accions

Informació
%d bloggers like this: