Info BLOC n. 205 del BLOC de Catarroja

11 09 2008

El Bloc us convida al concurs d’all i pebre

Un any més el Bloc de Catarroja participa en el concurs d’all i pebre de Catarroja, que compleix enguany la seua XXXVIII edició i que es celebrarà el dissabte 13 de se­tembre a partir de les 12 hores. Per tant, el col·lectiu del Bloc de Catarroja convida els seus militants i simpatitzant a compartir aquesta jornada de festa junts a la tau­la que muntarem al costat de l’escola de capatassos, lloc de realització del concurs. Qui vulga venir només ha d’enviar un correu confirmant la seua assistència a catar­roja@bloc.ws abans de divendres a la nit.

Noves reivindicacions, vells problemes…

http://www.jesusmonzo.com

Estimats amics i amigues, immersos ja de ple en les festes majors de Catarroja, el Bloc continua presentant iniciatives i realitzant propostes. Algunes d’elles romanen un temps en el calaix i finalment es duen a terme. Per molt mal camí van els que pensen que la política consisteix en posar-se medalles. El síndrome olímpic de molts polítics els condueix a la seua mediocritat. Tot i que alguns sols es dediquen a insul­tar i a menysprear la nostra tasca, nosaltres amb la nostra independència intentem, dia darrere dia, fiscalitzar coherentment la gestió de l’actual equip de govern.

Una vegada més, el passat divendres presentàrem diverses instàncies en l’Ajunta­ment de Catarroja (registre municipal i finestreta única) per exigir millores en la senyalització, reposició de fanals i bol·lards trencats, per a saber quan serà l’obertu­ra definitiva del pavelló cobert, Teatre-Auditor i el centre d’especialitats. A més a més, hem demanat que ens informen sobre quina és la situació en què es troba la negociació entre el nostre alcalde i l’alcalde d’Albal per urbanitzar el camí de les corregudes i la rotonda d’enfront de l’església del pilar (lleugerament millorada els darrers dies). I com no rebíem cap resposta, una nova carta a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en relació al barranc de Xiva.

La sensació que vaig poder palpar ahir durant l’esmorzar popular del Port de Cata­rroja és que les diferències entre els barris de la ciutat són, cada vegada, més grans, fruit, evidentment, de la política de barris de primera, segona i tercera cate­goria de l’actual equip de govern. Sols hem de passejar una miqueta pel nostre po­ble, especialment pels barris de la Rambleta, la Regió o les Barraques (carrers mal asfaltats, voreres destrossades, brutícia pels voltans dels contenidors, arbres mal esporgats, cotxes damunt de les voreres). Sens dubte el model a seguir per Chirive­lla és el de Rita Barberà i la seua doble moralitat (ojos que no ven, corazones que no sienten).


Accions

Informació
%d bloggers like this: