BLOC amb INICIATIVA i VERDS per Mislata revisa l’estat de l’asfalt dels carrers i el cataloga de deficient

19 07 2008

Molts carrers de la població demanden amb urgència una revisió pel seu deteriorament. Alguns d’ells estan en condicions lamentables. Els efectes de les obres permanents que s’enceten deixen evidencia dels clots que periòdicament apareixen.

Exemple d’aquestes situacions es poden comprovar a la nova avinguda Miquel Navarro on circular amb cotxe resulta complicat, però amb bicicleta o senzillament a peu esdevé un problema per sortejar els continuats desperfectes del ferm.

Però si aquests casos son un problema, per a persones impedides o les dependents de cadires de rodes o també els centenars que es desplacen al parc de la canaleta amb carros de xiquets, tenen molt més difícil si cap poder creuar pel pas de peatons d’una banda a l’altra de la mateixa avinguda i han de sortejar com poden els desperfectes.

BLOC amb INICIATIVA i VERDS emplaça la regidoria d’urbanisme a que solucione amb urgència aquest greuge i que realitze un bon ús dels impostos recentment cobrats incloent una partida per a aquests quefers.


Accions

Information